apr 022007
 

UITVOERING IN ‘DE BREM’ OP 20 EN 21 APRIL
AANVANG: 19.30 UUR
Toegangsprijs : 7 euro, voor kinderen tot 12 jaar: 4 euro
Zoals ieder jaar heeft Jeugdtheater Marco Polo in april haar uitvoering. De laatste jaren voeren wij de drie toneelstukken van ruim een half uur op, met een korte pauze tussen de stukken. De uitvoeringen worden gegeven in Wijkhuis de Brem, Rijpelplein 1 in Rijpelberg.
De stukken zijn gemaakt door 15 jongeren waarvan een flink deel woonachtig is in Brouwhuis en Rijpelberg.

marco-polo-april.jpg

Groep 1 en groep 2 brengen ‘Oliver Twist’ en ‘In het holst van de nacht’, dit tweede stuk is een eenakter. Het geheel staat onder leiding van onze regisseur Marie Thérèse Verbruggen.
Groep 3 staat onder leiding van Anne Cathrien den Breejen-Jacobs en Rob Samuels en heeft het karakter van een musical.
Wat kunt u van ons verwachten?
OLIVER TWIST
In het werkhuis wordt een jongen geboren. Direct na de bevalling overlijdt de jonge moeder, een onbekende zwerfster. Het kind krijgt een naam toegewezen: Oliver Twist. Hij wordt ‘opgevoed’ in het werkhuis, komt in de leer bij een begrafenisondernemer en vlucht naar Londen. Daar begint de narigheid pas goed, als hij wordt opgenomen in de dievenbende van Lady Fagin en kennis maakt met de in- en in slechte Bill Sikes en z’n heel wat minder slechte Nancy.

IN HET HOLST VAN DE NACHT
De kleine crimineel Alain krijgt opdracht gegevens te ontfutselen van een oude zakenman/crimineel Jean en deze te vermoorden.
Dan blijkt dat Jean een geheim met zich meedraagt waar Alain onlosmakelijk mee verbonden is. Toch moet de opdracht worden uitgevoerd….

CATWALK
Dit toneel en musicalstuk gaat over 7 katten die in de wijken Brouwhuis en Rijpelberg wonen. Om de zoveel tijd vindt er een ontmoeting plaats. Omdat er niet al teveel actie plaatsvindt in deze wijken verzinnen de katten zelf activiteiten. Er wordt gesnauwd, gekibbeld…maar uiteindelijk komt er toch iets leuks uit…. Alle katten zijn tevreden over de catwalk maar zal er ook de volgende Holland Next Top Model uit te voorschijn komen? De toekomst zal het leren.

Het beloven drie mooie stukken te worden, het is een avondvullend programma, om half 10 staat u weer buiten, een ervaring rijker en volgend seizoen kan uw zoon of dochter meedoen.
Het seizoen duurt van oktober tot en met april, de contributie is 80 euro per seizoen.

Voor informatie en/of reserveringen kunt u zich melden tot Lodewijk en Anne Cathrien den Breejen Tel 0492-840669 of: l.breejenjacobs@chello.nl

 Posted by at 16:12

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)