apr 022007
 

Meidenmiddag: ‘’Girls Special’’
Voor alle meiden uit Rijpelberg en Brouwhuis van 7 t/m 11 jaar organiseren wij een “girls special’’!  Dat doen we met 5 meiden vanuit het project ‘’De Uitdaging’’ en we worden gecoacht door Meta en Jolanda van Stichting Welzijn Helmond (SWH).
De “girls special” is een meidendag, dus zonder jongens ! Je kunt er onder andere je haren, make-up & nagels laten doen. Ook kun je koude hapjes en sieraden maken. Er wordt ook nog gedanst! Maar als toppunt van de dag organiseren wij een modeshow in samenwerking met Jillies Kinder-kleding Brouwhorst, die je zeker niet wilt missen! Waar? in het Tienerhuis Rivierensingel 752 tel: 556957. Wanneer? op zaterdag 21 april van 12.00 tot 17.00 uur
Wat kost het? € 2,00 (je krijgt een stempelkaart, daarmee kun je alles 1 x doen).
We organiseren de “girls special’’, omdat er voor meiden van 7 t/m 10 jaar weinig te doen is. We willen de meiden vast kennis laten maken met het Tienerhuis, want als ze 10 jaar zijn mogen ze hier ook binnen! En we willen ze kennis laten maken met andere meiden van hun eigen leeftijd uit hun eigen wijk. Ook proberen we zoveel mogelijk buurtbewoners bij elkaar te krijgen en hiermee willen wij laten zien dat iedereen wat voor de buurt kan organiseren! Op deze dag zijn ook de moeders welkom! We hebben zelf voor sponsoren gezorgd. Make-up via ETOS en van Nierop drogist in Brouwhorst, kleding voor de modeshow via Jillies kinderkleding Brouwhorst. De dansdemonstraties en workshop worden gegeven door DéDé dansballet Citadel en de Deep River jeugd linedancers. Voor meer info kun je bellen naar Meta of Jolanda op tel. 510690 of 556957.
We hopen jullie te zien op zaterdag 21 april in het Tienerhuis!
Groetjes van, Fleur, Michelle, Liza, Geanne, & Nicky

WEDSTRIJD OJC in Rijpelberg.

Voor alle jongeren van 11 t/m 17 jaar! Bedenk een nieuwe naam en een nieuw logo voor het Open jongeren centrum (OJC) in Rijpelberg! Zoals jullie misschien wel weten wordt het (OJC) flink opgeknapt! En bij een mooi nieuw OJC hoort natuurlijk een mooi nieuw logo en een gave naam! Omdat het JULLIE OJC wordt krijgen jullie nu de kans om een gave naam te bedenken en een logo te ontwerpen. Wij zoeken daarna het mooiste logo uit en deze wordt dan door een professional nagetekend en uitgewerkt. Het is natuurlijk super gaaf als de naam die jij verzonnen hebt en het logo dat jij ontworpen hebt uiteindelijk HET nieuwe beeld van het OJC wordt! Ga dus snel aan de slag en lever je ontwerp in de Brem. Wij zijn erg benieuwd! Vergeet niet om je naam en telefoonnummer te vermelden, zodat wij contact met je kunnen opnemen als je in de prijzen bent gevallen! Je kunt je ontwerpen inleveren t/m 25 juni 2007. Deelnameformulieren liggen in De Brem en het Tienerhuis.
Voor meer informatie kun je bellen naar 510690 en vragen naar Meta of Maarten.

Disco Tienerhuis
Zoals jullie gewend zijn is er elke eerste vrijdag van de maand disco in het Tienerhuis! Het begint om 19.00 uur en duurt tot 22.30 uur voor iedereen vanaf 10 t/m 17 jaar uit Rijpelberg en Brouwhuis! De volgende data kun je alvast noteren in je agenda! Vrijdag 6 april. Vrijdag 4 mei. Vrijdag 1 juni. De toegang is gratis en iets lekkers kun je aan de bar kopen. Consumpties zijn € 0,60 per stuk. Het Tienerhuis vind je aan de Rivierensingel 752 in Brouwhuis.

Meiden opgelet!
Elke dinsdagavond organiseert het jongerenwerk SWH van 18.30 tot 20.30 uur een meidenavond in het Tienerhuis! Meiden vanaf 10 jaar uit Rijpelberg en Brouwhuis zijn hier van harte welkom om gezellige dingen te doen. Wat gaan we de komende weken doen?
Programma april
17-4: beauty night
24-4l: buitenlandse hapjes € 1,50
1-5: film
8-5: moederdagknutsel € 1,00
15-5: vrije inloop
22-5: playback show
De meeste activiteiten zijn gratis en hartstikke gezellig! Dus als je je verveelt op dinsdagavond kom dan eens langs bij de meidenavond! En vertel ons jouw ideeën, dan kunnen we dat ook een keer proberen te organiseren!
Voor meer info/vragen bel naar Meta tel: 510690 of 556957. meta.gortemuller@swhhelmond.nl

Kinderwerk in O.J.C. Teenage Area:
SNUFFELCLUB:

Nieuw activiteitenaanbod voor kinderen uit groep 4, 5 en 6! Op donderdagmiddag van 15.30 tot 17.00 uur gaan we elke week iets leuks doen in het OJC (in de Brem)! De activiteiten kosten
€ 0,50 per keer.De volgende activiteiten staan gepland: 19 april koud koken. 26 april sport en spel. 3 mei muziek.
Naast dit wekelijkse programma blijft ook de laatste woensdagavond van de maand speciaal voor de kinderen van 8 t/m11 jaar. Daarvoor organiseert het kinderwerk van SWH maandelijks een thema-avond van 18.30 tot 20.30 in O.J.C. Teenage Area. De entree is gratis en iets te drinken of wat lekkers zijn aan de bar te verkrijgen a € 0,50 per stuk.
Een overzicht van de komende activiteiten:
Woensdag 25-5:     Beautynight Girls Only. Woensdag 30-5: Djembee. Woensdag 27-6: Tropical Party.
Deze activiteiten zijn gratis toegankelijk. Voor meer informatie en/of vragen over de activiteiten van het kinderwerk kunt u contact opnemen met Meta of Ingeborg, kinderwerk SWH, tel: 510690.

Opening zomerseizoen
Skatepark!!!! Skateparty op zaterdag 14 april 2007!
Van 12.00 tot 17.00 uur. Gratis toegang op vertoon van je pasje. Als je geen pasje hebt, kun je jezelf ter plekke inschrijven! Een pasje is gratis voor iedereen die uit Rijpelberg of Brouwhuis komt.
Openingstijden skatepark zomerperiode: maandag t/m vrijdag van 13.00 tot 21.00 uur. Zaterdag en zondag van 10.00 tot 19.00 uur
Op zondag 6 en 13 mei wordt er ook van alles georganiseerd door het jongerenwerk en Tienerhuis. Houd hiervoor posters e.d. in de gaten! Bij regen of geen beheer is de skatebaan gesloten. Het beheer wordt vrijwillig gedraaid door Peer Pluijm en de jongeren zelf. Samen met jullie willen zij er weer een hele gezellige zomer van maken!

 Posted by at 14:58

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)