nov 142008
 

nov-16

Ook dit jaar zal Sinterklaas samen met zijn pieten onze wijk bezoeken. Op zaterdag 22 november tegen 13:00 uur verwachten we dat hij op het Wederhof zal aankomen.
Samen met burgemeester Jacobs zal de Wijkraadvereniging Rijpelberg Sinterklaas officieel verwelkomen.
Om 13:15 uur zal de intocht door de wijk van start gaan. Dit jaar zal de stoet door het Wederhof, Groningenhof, Theo Driessenhof, Weg door de Rijpel, Baroniehof, Peelhof, Veluwehof, Betuwehof, Twentehof en het Rijpelplein gaan. De intocht zal tot ongeveer 14:00 uur duren.
Om 13:45 uur begint het programma in het wijkcentrum De Brem. Een verhalenvertelster zal een spannend sprookje vertellen, en er zal Sinterklaaskienen zijn waarmee leuke prijsjes te winnen zijn! Natuurlijk zal er ook gelegenheid zijn om Sinterklaas te ontmoeten en te feesten met de pieten! Samen met een DJ zal de hofkapel “Vur Spek en Zoole” op het feest voor de sfeervolle muziek zorgen. Zoals elk jaar zal Sinterklaas de prijzen uitreiken aan de winnaars van de kleurplaatwedstrijd!
De middag duurt tot 16:00 uur, waarna alle kinderen een snoepzak krijgen! De entree is gratis. Allemaal tot zaterdag 22 november!

 Posted by at 17:41

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)