nov 142008
 

Bij afnemen van het aantal bladeren aan de bomen neemt het aantal activiteiten van de diverse commissies binnen Carnavalsvereniging De Spekzullekes toe. Er is en er wordt hard gewerkt om weer een groots carnaval te organiseren in 2009.

Een belangrijke verbetering in de communicatie is de geheel vernieuwde website:
www.spekzullekes.nl die veel informatiever en actueler is dan voorheen en daardoor een communicatiemiddel voor het gehele jaar is geworden. Op deze website, die op 1 oktober gelanceerd is, vindt u algemene informatie, geplande activiteiten, historie en veel meer van De Spekzullekes.

Wat gaan De Spekzullekes de komende weken doen:
De Spekzullekes zullen op diverse plaatsen “acte de presence” geven bij diverse zustervereniging in de regio Helmond:
Zaterdag 15 november: organiseert C.V. De Spekzullekes samen met W.C. Brouwhorst de intocht van Sinterklaas in het winkelcentrum.
Zondag 16 november: Een ruime afvaardiging van De Spekzullekes zal als “Moi Gewist” optreden tijdens het schlagerfestival in het Brabant House. Vele Spekzullekes zullen als enthousiaste supporter aanwezig zijn;
Zaterdag 13 december zullen we op grootse wijze afscheid nemen van onze Prins Wilbert d’n Urste die ons het afgelopen jaar zo voortreffelijk is voorgegaan.
Met andere woorden, De Spekzullekes zijn er klaar voor en willen aan de slag om er samen met u weer een ouderwets carnaval van te maken.

 Posted by at 17:24

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)