nov 142008
 

Tegen de stroom in slaat Stichting Kringloop Helmond een nieuwe weg in. De Helmonders kunnen vanaf oktober met vertrouwen tweedehands producten in een hernieuwde staat met een uitstekende service bekijken en kopen.

De donkere hallen van de Engelseweg worden verruild voor een helder verlichte winkelruimte. Er is voor meer dan 100.000 euro geïnvesteerd in de inrichting van het nieuwe pand. De rommelbakken maken plaats voor stellages met producten die zo goed als nieuw op een volgende tweede of derde eigenaar wachten. De goederenstroom wordt scherp in de gaten gehouden zodat geen stoel of versterker onnodig in de afvalcontainer verdwijnt.
Alle lagen van de Helmondse bevolking zijn betrokken bij de Kringloopwinkel nieuwe stijl: ROC en AKA met leer- en stageplaatsen voor de jonge Helmonder, Atlant met 40 werkplaatsen voor de wat oudere Helmonder, en HALT en vrijwilligerscentrale voor de tweede kans of de nieuwe ervaring.

Alle Helmonders zijn vanaf 27 oktober bij Kringloop Helmond van harte welkom aan de Noorddijk 2.

 Posted by at 17:09

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)