feb 212009
 

febr 003

Carnaval staat weer voor de deur. Ook onze activiteiten zijn er op aangepast. Wij  willen u er op wijzen dat we een aantal activiteiten hebben waar u ook aan deel kunt nemen.

Maandag middag. Iedere maandagmiddag is er kienen in de recreatiezaal. Ook hier bent u van harte welkom. De aanvang is om 14.00 uur.
Woensdagmiddag. Iedere 2 de woensdag van de maand worden er bij ons heerlijke pan-nenkoeken klaargemaakt. Wilt u ze graag een keer komen proeven u bent van harte welkom vanaf 15.00 uur, tot 17.00 uur
Maandag 23 februari. Verklede hapjes avond. Op deze avond wordt er weer een heerlijk hapje geserveerd, wie als mooiste verkleed is kan ook een prijs mee winnen.
Dinsdag 24 februari. Wij hebben met carnavalsdinsdag  een verklede kienmiddag. Degene die het mooist verkleed is heeft kans op een mooie prijs. Continue reading »

 Posted by at 23:55
jan 212009
 

jan 001

Het was weer gezellig en druk in de ontmoetingszaal van de Rivierenhof woensdagavond  17 december, op deze avond trad het zangkoor Crescendo uit Mierlo-Hout op met een voltallige bezetting onder leiding van dirigent Frans Lemmens.
De bewoners van de Rivierenhof genoten volop van het gevarieerde aanbod van kerstmuziek afgewisseld met bekende nummers welke ten gehore werden gebracht. In de pauze deelde “jongeren” van het Tienerhuis weer lekkernijen uit welke zij met veel zorg deze middag zelf hadden klaargemaakt in het Tienerhuis. De meiden deelden deze met veel plezier uit, en dat dit gewaardeerd werd mag duidelijk zijn. Het enthousiasme van de bewoners en jongeren was geweldig om mee te maken en was de beloning voor hun harde werken deze dag. Waarom zij hun vrije tijd hieraan opofferden  laat geen twijfel bestaan “iets doen voor je medemens, en laten zien dat jongeren zich willen inzetten voor de maatschappij”.
Dit evenement dat dit jaar alweer voor de vijfde keer werd georganiseerd is hard op weg een jaarlijks terug kerende traditie te worden, kortom een geweldig geslaagde avond. Meiden bedankt.

 Posted by at 22:13
nov 142008
 

Wonen, zorg en recreatie, alles onder een dak.

De herfst is weer begonnen en we zitten weer warmpjes binnen. De volgende activiteiten zijn georganiseerdvoor de maand september.

Zondag 30 november:
Spetterend optreden van de begeleidingsband van de Spekzullekes: “Vur spek en zole”. Het  belooft een geweldige middag te worden! Iedereen is van harte welkom! Aanvang: 14.30 uur in de zaal.
Toegang is gratis.

Maandag 8 december: Continue reading »

 Posted by at 16:54
okt 242008
 

oonzorgcentrum Rivierenhof in de Helmondse wijk Brouwhuis heeft haar restaurant gerenoveerd. Daarmee hoopt ze haar bewoners en klanten uit de wijk nog beter van dienst te kunnen zijn.
Het is een heel gezellig restaurant geworden voorzien van twee open haarden. ’s Middags kunnen bewoners en klanten uit de wijk zonder reservering aanschuiven voor een heerlijke warme maaltijd voor de prijs van
€ 6,25. Ook voor een kopje koffie met gebak is men van harte welkom. Daarnaast vinden er tal van activiteiten plaats voor zowel de bewoners van Rivierenhof als voor de wijkbewoners.
Rivierenhof is een onderdeel van Savant Zorg. Men kan er terecht voor allerlei zorg zoals thuiszorg, maatschappelijk werk, uitleen medische hulpmiddelen en verloskundige zorg.

De zomer is helaas alweer ten einde en de herfst dient zich aan. De dagen worden weer korter, maar de activiteiten blijven doorgaan. Voor de maand oktober zijn er de volgende activiteiten:
Sjoelen: Continue reading »

 Posted by at 21:00
feb 012008
 

Wonen, zorg en recreatie. Alles onder een dak.

De carnaval is weer achter de rug, dus genoeg gefeest zou je zeggen, maar wij feesten gewoon door bij de Rivierenhof met de volgende activiteiten:
Woensdag 5 maart:
Een blikvanger!!! Crazz Optics.
De opticien aan huis, in de Rivierenhof. Gratis voor u een oogmeting, oogdrukmeting en deskundig advies. Crazz Optics heeft ook een uitgebreide collectie monturen en brillen hoeven niet altijd prijzig te zijn! Inclusief gratis koffie, thee of frisdrank, tevens kunt u tegen betaling die middag ook overheerlijke pannenkoeken eten.

Dinsdag 11 maart: Prijskienen
Aanvang: 19.00 uur
LET OP!!! Per 1 maart wordt een straatje van 6 kaarten € 3.50 en een driekaart kost € 1.75.
TOT DAN!!!

 Posted by at 12:42
jun 132006
 

Woonzorgcentrum Rivierenhof
Wonen, zorg en recreatie
Alles onder één dak
Voor juni hebben wij de activiteiten gepland 
Dinsdag 13 juni. Verkoop van ondergoed en nachtkleding door de fa. Mobeline. Aanvang: 14.00 u.
Maandag 19 juni. Verkoop van Leenen Comfort schoenen met merken van o.a. Picardie, Waldlaufer enz. Ook voor vrijblijvend advies bent u welkom. Aanvang: 10.00 u.
Dinsdag 20 juni. Zomerconcert met Oberkrainermuziekensemble Nizozemska. Aanvang 19.30 uur, Entree

apr 192006
 

Woonzorgcentrum Rivierenhof
Wonen, zorg en recreatie
Alles onder één dak
Dinsdagavond 18 april
Muzikale avond met Didoko-koor, met een zeer gevarieerd programma van modern tot licht klassiek zullen zij garant staan voor een gezellige avond.
Aanvang: 20.00 uur. Entree:

feb 082006
 

Woensdag 22 februari Avond vol dans, muziek en klets met carnavalsvereniging de Spekzullekes. Dankzij de sponsoring van de Spekzullekes lukt het ieder jaar weer zo’n grandioze avond voor u en onze bewoners mogelijk te maken. Aanvang: 19.30. Entree:

dec 122005
 

Wonen, zorg en recreatie, alles onder één dak Dinsdag 13 december. Verkoop van Mobeline ondergoed en nachtkleding. Aanvang: 10.00 uur. Toegang: gratis. Avond Prijskienen. Aanvang: 19.00 uur.Woensdag 14 december: We draaien een gezellige kerstfilm in de recreatiezaal. Aanvang: 10.30 uur. Toegang: gratis.

De dinsdagmiddag hebben we voor het bridgen gereserveerd. U kunt hieraan vrijblijvend deelnemen van 14.00 tot 16.30 uur. Contactpersoon hiervoor is Ton Roelen (515101). Heeft u geen zin om te koken en wilt u voor een hele redelijke prijs van een lekkere maaltijd gebruik maken? Dan kan dat zondermeer bij woonzorgcentrum Riverenhof. Wilt u hierover meer weten, bel dan gerust naar de receptie voor meer informatie (530300).

Wij wensen u geweldig fijne feestdagen en voor 2006 een prachtig jaar.

nov 202005
 

WOONZORGCENTRUM RIVIERENHOF
Wonen, zorg en recreatie
Alles onder één dak
Voor november en december hebben wij de volgende activiteiten voor u gepland
Dinsdag 15 november: Prijskienavond,
Aanvang: 19.00 uur
Woensdag 16 november: Zonnebloemkien,
Aanvang: 14.30 uur
Donderdag 24 november: Voordragen gedichten
Aanvang: 14.00 uur
Dinsdag 29 november: Sinterklaaskienmiddag Aanvang: 14.00 uur

Vanaf oktober zijn wij van start gegaan met ons restaurant, ook voor u is de mogelijkheid om hieraan deel te nemen voor . 4,95 per maaltijd.
Voor informatie kunt u contact opnemen met Emana of Kitty (530310).

De dinsdagmiddagen hebben wij gereserveerd voor het bridgen. U kunt hieraan vrijblijvend deelnemen van 14.00 tot 16.30 uur.
Contactpersoon hiervoor is Ton Roelen (515101)

jun 262005
 

WOONZORGCENTRUM RIVIERENHOF
Wonen, zorg en recreatie. Alles onder één dak
Voor juni hebben wij de onderstaande activiteiten gepland:

Donderdag 16 juni
Op deze dag treedt de Zwarte fanfare voor u op in de grote zaal van woonzorgcentrum Rivierenhof, Aanvang: 19.30 uur. Entree:

jun 072005
 

WOONZORGCENTRUM RIVIERENHOF
Wonen, zorg en recreatie Alles onder één dak
Voor mei/juni  hebben wij de onderstaande activiteiten gepland:

Dinsdag  17 mei Prijskienavond. Aanvang: 19.00 uur.

Donderdag 19 mei. Verkoop van schoenen en pantoffels door fa. Leenen met bekende merken van o.a. Picardie, Waldlaufer, Rieker enz. Bij aankomst ontvangt u een leuke attentie. Natuurlijk kunt u gewoon binnenlopen voor vrijblijvend advies. Verkoop van 10.00 uur tot 12.00 uur  in de recreatiezaal. Door omstandigheden kon vorige maand de verkoop niet doorgaan. Hiervoor onze excuses.

Dinsdag 7 juni. Het