jul 062007
 

De zomervakantie staat weer voor de deur. Misschien dat u voor korte of langere tijd weggaat. Houd er rekening mee dat het dievengilde juist in zomermaanden actief is! Per jaar slaan inbrekers zo’n 100.000 keer toe in Nederland!

Verzeker u ervan dat al uw ramen en deuren zijn gesloten, dat het huis er bewoond uit ziet tijdens uw afwezigheid en spreek met uw buren af dat zij een oogje in het zeil houden. Berg buitenmeubilair op en zet kliko’s (leeg) in de afgesloten schuur, dat zijn immers handige hulpmiddelen voor inbrekers om op een plat dak te kunnen klimmen.
Zo kunt u met een gerust en veilig gevoel een dagje weg of met vakantie. Check of u uw huis goed verzorgd achterlaat en doe de inbraaktest op www.politie.nl/brabant-zuidoost. Kijk bij special inbraaktest aan de rechterkant van de site. Op de website www.politiekeurmerk.nl staan meer handige inbraakpreventietips.
Bron: Politieblauw

 Posted by at 22:46

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)