dec 122005
 

Wonen, zorg en recreatie, alles onder één dak Dinsdag 13 december. Verkoop van Mobeline ondergoed en nachtkleding. Aanvang: 10.00 uur. Toegang: gratis. Avond Prijskienen. Aanvang: 19.00 uur.Woensdag 14 december: We draaien een gezellige kerstfilm in de recreatiezaal. Aanvang: 10.30 uur. Toegang: gratis.

De dinsdagmiddag hebben we voor het bridgen gereserveerd. U kunt hieraan vrijblijvend deelnemen van 14.00 tot 16.30 uur. Contactpersoon hiervoor is Ton Roelen (515101). Heeft u geen zin om te koken en wilt u voor een hele redelijke prijs van een lekkere maaltijd gebruik maken? Dan kan dat zondermeer bij woonzorgcentrum Riverenhof. Wilt u hierover meer weten, bel dan gerust naar de receptie voor meer informatie (530300).

Wij wensen u geweldig fijne feestdagen en voor 2006 een prachtig jaar.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)