okt 302009
 

Sinds kort is het verboden om fietsen te parkeren rondom het NS-station Brouwhuis. Mensen die hun fiets kwijt willen zijn verplicht de daarvoor speciaal bestemde fietsenstallingen te gebruiken.

Overlast
De reden voor dit stallingverbod is de wildgroei aan rondslingerende fietsen in de omgeving van het station. Mensen zetten hun fiets te pas en te onpas neer en niet zelden leidt dat tot overlast en hinderlijke situaties.Gewaarschuwd
De gemeente Helmond heeft de fietsenstalling bij het station opgeknapt en tegelijkertijd borden rond het station gezet die het stallingverbod duidelijk aangeven. Tot 26 oktober wordt de bezitter van een verkeerd gestalde fiets nog gewaarschuwd door medewerkers van de Stadswacht.

Afgevoerd
Na die datum worden zullen de fietsen en bromfietsen afgevoerd worden naar de gemeentewerf. Eigenaren kunnen daar hun fiets/bromfiets tegen betaling van een bekeuring terug gaan halen.

 Posted by at 13:08

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)