sep 232009
 

Een vrijliggend fietspad moet de weg tussen Ommel en de Helmondse wijk Brouwhuis veiliger maken voor fietsers.
De route wordt veel gebruikt door sluipverkeer dat vaak hard rijdt over de smalle wegen.
De gemeente Asten wil het bestaande fietspad langs de Kranenvenweg  doortrekken. Nu stopt het fietspad voor het recreatiepark Kranenven. Het nieuwe fietspad loopt straks langs de Oostappensedijk tot de Otterstraat. Ook komt er een fietsverbinding tussen de Dionysiusstraat en de Beekstraat in Ommel. Het stuk dat straks door de bossen loopt wordt voorzien van groene ledverlichting. Bosdieren hebben hier minder last van. De aanleg van het fietspad staat gepland voor het najaar.

Politie zoekt getuigen van schietincidentDe politie is op zoek naar mogelijke getuigen van een schietincident tussen 2.00 en 2.45 uur op zaterdagmorgen 22-08-2009 op de Gaasterland.

Rond dat tijdstip schrok een 43-jarige buurtbewoonster wakker van een harde knal op straat. Even later klonk een tweede knal en sneuvelde haar slaapkamerraam. Daarop heeft de vrouw de politie gealarmeerd. Uit onderzoek is inmiddels gebleken dat er met een vuurwapen op het raam is geschoten. In de woning waren de 43-jarige vrouw, haar drie kinderen en één van hun vrienden aanwezig. Niemand raakte gewond. Naar de aanleiding en exacte toedracht van het incident doet de politie verder onderzoek. Zij is daarbij ook op zoek naar mogelijke getuigen van het incident of mensen die in de nacht van vrijdag op zaterdag iets gezien of gehoord hebben dat er mogelijk mee te maken heeft. Zij kunnen contact opnemen met de politie via 0900 – 8844 of anoniem via 0900-7000.

 Posted by at 21:10

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)