jul 232009
 

juli 010

De politie is nog steeds op zoek naar een kinderlokker die op verschillende plaatsen in de regio meisjes lastig valt. Hij spreekt hen aan en probeert ze mee te lokken met een smoes. De man probeert de meisjes mee te lokken door hen te vragen mee op zoek te gaan naar zijn mobiele telefoon of naar een puppy. Er zijn kinderen gekust en betast en als hij de kans krijgt randt hij ze ook aan.

Meerdere plaatsen
Eind mei pleegde de man ontuchtige handelingen met een 9-jarig meisje uit Heeze. Eerder kwamen er meldingen binnen in Son en Breugel, Nuenen en Geldrop. Begin juni kwam er bij de politie ook een melding binnen uit Helmond. De meisjes waren allemaal rond de 8 tot 12 jaar oud.
Signalement
In alle gevallen gaat het om een  blanke man in de leeftijd van 35 tot 40 jaar. Hij heeft een normaal postuur, maar wel een beetje een buikje en een lengte van ongeveer 1.80 meter. Verder heeft de man stoppeltjeshaar, is kalend en heeft een bol, rond gezicht. Mogelijk gebruikt hij een donkerkleurige 3-deurspersonenauto (hatchback). Hij was een paar keer gekleed in korte zwarte broek (net boven de knie) en een donker T-shirt. Soms droeg hij lange zwarte sokken (tot onder de knie) met hoge bruine bergschoenen. Maar hij is ook gezien in een donkere driekwart broek, donker T-shirt, zwarte  sportschoenen en een groene pet. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie op 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

 Posted by at 20:36

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)