Mar 252005
 

Beste leden, ouders, bewoners van Rijpelberg,

Aan  20 jaar leiding geven aan Scouting Rijpelberg, waarvan 18 jaar als voorzitter is een einde gekomen.
Ik wil de (jonge) leiding de kans geven om op hun eigen wijze vorm te geven aan de verdere ontwikkeling van Scouting Rijpelberg. Omdat ik in mijn ogen de groep dan geheel los moet laten heb ik besloten om met ingang van 1 januari 2005 al mijn functies binnen Scouting Rijpelberg neer te leggen. Ik ben dan alleen nog beschikbaar als adviseur en ondersteun waar dat nodig is. Natuurlijk zal het een tijd duren voordat al mijn werkzaamheden geheel overgenomen zijn. Ik ben dus niet meer van, maar wel voor Scouting Rijpelberg.
Verder zult u mij tegen blijven komen als
* voorzitter van Scouting Regio Helmond,
* bestuurslid van Stichting Tienerhuis en Skatebaan Helmond
* en natuurlijk als gemeenteraadslid voor het CDA.
U begrijpt dat ik mij zo zal blijven inzetten voor de jeugd. Als laatste wil ik u danken voor het vertrouwen dat u mij heeft gegeven en nodig u uit om daar waar ik iets voor u kan betekenen met mij in contact te komen.

Met vriendelijke groeten,   

0492-510249   –    06-46114419  a.sauve@hetnet.nl
Dr. Knippenberghof 32,  5709 EE Helmond

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)