feb 212009
 

febr 003

Carnaval staat weer voor de deur. Ook onze activiteiten zijn er op aangepast. Wij  willen u er op wijzen dat we een aantal activiteiten hebben waar u ook aan deel kunt nemen.

Maandag middag. Iedere maandagmiddag is er kienen in de recreatiezaal. Ook hier bent u van harte welkom. De aanvang is om 14.00 uur.
Woensdagmiddag. Iedere 2 de woensdag van de maand worden er bij ons heerlijke pan-nenkoeken klaargemaakt. Wilt u ze graag een keer komen proeven u bent van harte welkom vanaf 15.00 uur, tot 17.00 uur
Maandag 23 februari. Verklede hapjes avond. Op deze avond wordt er weer een heerlijk hapje geserveerd, wie als mooiste verkleed is kan ook een prijs mee winnen.
Dinsdag 24 februari. Wij hebben met carnavalsdinsdag  een verklede kienmiddag. Degene die het mooist verkleed is heeft kans op een mooie prijs.Donderdag 12 maart. Deze avond wordt er weer een leuke film voor u gedraaid onder het genot van een hapje en een drankje. Welke film is nog een verassing maar hij is zeker de moeite waard. Aanvang 19.00 uur. Entree € 0.75 .
Woonzorgcentrum Rivierenhof. Team welzijn

 Posted by at 23:55

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)