jan 212009
 

jan 001

Het was weer gezellig en druk in de ontmoetingszaal van de Rivierenhof woensdagavond  17 december, op deze avond trad het zangkoor Crescendo uit Mierlo-Hout op met een voltallige bezetting onder leiding van dirigent Frans Lemmens.
De bewoners van de Rivierenhof genoten volop van het gevarieerde aanbod van kerstmuziek afgewisseld met bekende nummers welke ten gehore werden gebracht. In de pauze deelde “jongeren” van het Tienerhuis weer lekkernijen uit welke zij met veel zorg deze middag zelf hadden klaargemaakt in het Tienerhuis. De meiden deelden deze met veel plezier uit, en dat dit gewaardeerd werd mag duidelijk zijn. Het enthousiasme van de bewoners en jongeren was geweldig om mee te maken en was de beloning voor hun harde werken deze dag. Waarom zij hun vrije tijd hieraan opofferden  laat geen twijfel bestaan “iets doen voor je medemens, en laten zien dat jongeren zich willen inzetten voor de maatschappij”.
Dit evenement dat dit jaar alweer voor de vijfde keer werd georganiseerd is hard op weg een jaarlijks terug kerende traditie te worden, kortom een geweldig geslaagde avond. Meiden bedankt.

 Posted by at 22:13

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)