dec 162008
 

Geachte Wijkbewoners,
Zoals velen van u hebben kunnen lezen, zijn er in de achterliggende periode verschillende negatieve berichten naar buiten gekomen over een sterk teruglopende woningmarkt in Helmond.
Vanzelfsprekend merken ook wij dat er een neergaande marktpositie ontstaat, maar zeker niet zo erg als er gesuggereerd wordt in de media. In een bewegende markt zijn er altijd kansen. Een traditionele makelaar zal wellicht wat moeite hebben om de marktbewegingen op te vangen en mee te gaan met de tijd. DONDI Makelaardij is sinds 2 jaar zeer actief in de markt en is in staat flexibel in te spelen op de marktsituatie. Het kost moeite en inspanning, maar het is noodzakelijk om tijd en energie te stoppen in het ontwikkelen van nieuwe creatieve ideeën om de woning van onze klanten te kunnen verkopen. Het is ons dan ook gelukt om steeds weer met nieuwe ideeën te komen en daardoor volop woningen te verkopen.
Er zijn en blijven altijd kopers in de markt. Het is aan de makelaar om er voor te zorgen dat kopers in de woningen komen kijken. Voor kopers die op dit moment twijfelen over de koop van een woning –voor de meesten de grootste aankoop van hun leven die zij ooit zullen doen- hebben wij een geruststellende mededeling.

Ondanks de problematiek in de financiële wereld zijn er zeer goede mogelijkheden om voordelig een woning te kunnen kopen. In de komende periode worden er weer rentedalingen verwacht.

Zo zal de ECB, naar verwachting, de rente verlagen naar een percentage onder de 3%. Dit betekent dat de laagste rente ooit (2% in 2003) al weer in zicht is. Een aankoop wordt dan zeer interessant, omdat de maandlasten laag zullen zijn. Na deze renteverlaging is het de beste periode om een woning te kopen.
Ook al zullen de woningprijzen iets zakken, is het goedkoper om bij de renteverlaging een woning aan te schaffen. 1% lagere rente scheelt op € 200.000,- al weer ruim € 166,- aan rente in uw maandlast!!!!

Een woning moet wel erg veel in prijs zakken om dat te kunnen evenaren met een gelijkblijvende rente.
Voor de twijfelende aspirant koper en de onzekere verkoper staat DONDI Makelaardij klaar om een luisterend oor te bieden en u van dienst te zijn met gedegen advies “op maat”. Reëel, maar wel positief gestemd. U bent van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek over de markt, uw woning, uw financiële positie, uw koop- en of verkoopplannen.

Wij werken graag voor u !
Team DONDI Makelaardij, Erik, Alex en Dondi.

 Posted by at 21:06

  One Response to “Dondi Makelaardij”

  1. Wie kan mij helpen aan het6 mobiel nummer van Dondi wij kunnen hem namenlijk niet bereiken.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)