okt 242008
 

oonzorgcentrum Rivierenhof in de Helmondse wijk Brouwhuis heeft haar restaurant gerenoveerd. Daarmee hoopt ze haar bewoners en klanten uit de wijk nog beter van dienst te kunnen zijn.
Het is een heel gezellig restaurant geworden voorzien van twee open haarden. ’s Middags kunnen bewoners en klanten uit de wijk zonder reservering aanschuiven voor een heerlijke warme maaltijd voor de prijs van
€ 6,25. Ook voor een kopje koffie met gebak is men van harte welkom. Daarnaast vinden er tal van activiteiten plaats voor zowel de bewoners van Rivierenhof als voor de wijkbewoners.
Rivierenhof is een onderdeel van Savant Zorg. Men kan er terecht voor allerlei zorg zoals thuiszorg, maatschappelijk werk, uitleen medische hulpmiddelen en verloskundige zorg.

De zomer is helaas alweer ten einde en de herfst dient zich aan. De dagen worden weer korter, maar de activiteiten blijven doorgaan. Voor de maand oktober zijn er de volgende activiteiten:
Sjoelen:
We willen graag alle sjoelliefhebbers uitnodigen om elke dinsdagmiddag gezamenlijk te komen sjoelen.
Er is ook een vrijwilliger aanwezig om te helpen.

Aanvang: 14.30 uur. Meedoen is gratis.
Filmavond: In oktober gaan we weer van start met de filmavonden. De eerste filmavond vindt plaats op donderdag 23 oktober. Aanvang: 19.30 uur. Entree:  0,75 euro. Iedereen is van harte welkom.

Ook willen wij u uitnodigen om een kopje koffie te komen drinken in ons vernieuwde restaurant.
Openingstijden bar- recreatiezaal:
Maandag t/m vrijdag:
09.30 tot 11.15 uur
14.00 tot 15.45 uur
19.00 tot 20.15 uur
Zaterdag en zondag:
09.30 tot 11.15 uur
14.30 tot 16.00 uur
19.00 tot 20.15 uur

 Posted by at 21:00

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)