sep 122008
 

Dichtbundel ‘Ode aan Rijpelberg’
Een dichtbundel van en voor inwoners van Rijpelberg.  Een leuk nieuw initiatief, dat aansluit bij de Huiskamer Kunstroute in november. Misschien kan er jaarlijks een bundel komen met telkens een ander thema. Dit jaar schrijven Rijpelbergers gedichten met Rijpelberg zelf als onderwerp. De gedichten worden eerst op de website geplaatst en dan, als het kan, uitgegeven in een boekje.
Je kunt je werk ook voordragen of voorgedragen laten worden tijdens de Huiskamer Kunstroute in november (zie hieronder). Voor gedichtenvoordracht is al een huiskamer beschikbaar gesteld.
Mail je gedichten naar hardirkx@wanadoo.nl
Voor de gedichten ga naar www.rijpelberg.info > ABCD groep Actief Rijpelberg > lopende initiatieven

Huiskamer Kunstroute Rijpelberg (voorheen open huiskamer kunstdagen)
Er komen steeds meer aanmeldingen voor de Huiskamer Kunstroute. Zoals het er nu uitziet hebben we al tien huiskamerpresentaties! En dat mogen er gerust meer worden. We hebben diverse zangers en musici, een informatieve muzikale presentatie met accordeon, keyboard en orgel, er zijn dichters met kunstzinnige omlijsting van een kunstenares, er komt een toneelstukje, de jongeren van plein 1 gaan iets in elkaar zetten… We zouden graag presentaties in het programma opnemen op het gebied van dans. Doe je aan breakdance, buikdans, hiphop, of een andere vorm van dans en lijkt het je leuk om mee te doen? Neem dan contact op met Wanda Hendrickx, tel. 513409 of mail wanda@ckx.nl. Of bespreek het met de jongerenwerkers Maarten of Meta.
Voor meer info kijk op www.rijpelberg.info > ABCD groep actief Rijpelberg > lopende initiatieven.
Als je niet zeker weet of je goed genoeg kunt presenteren kun je via de HUISKAMER KUNSTROUTE een docent van Kunstkwartier vragen om tips. Dan gaat het zeker lukken!
Noteer alvast in de agenda:
ZONDAG 2 NOVEMBER 2008 HUISKAMER KUNSTROUTE RIJPELBERG

www.rijpelberg.info
De website voor de Rijpelberg biedt steeds meer informatie en wordt steeds vaker bekeken.
Er zijn een aantal nieuwe items toegevoegd, zoals een gedichtenpagina, een ideeënbus, een vrijwilligers vacaturebank en een opiniepagina waar u uw mening over actuele zaken kunt geven.

Verder zijn er rubrieken met het laatste Rijpelnieuws, de agenda, de goudgele Rijpelgids, hobby’s en alle overige wijkinformatie. Vergeet vooral ook niet te kijken bij ‘Ik zoek iets te doen in Rijpelberg, maar wat…?

 Posted by at 21:18

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)