sep 122008
 

Gemoderniseerde fitness- studio groot succes
Sport Citadel heeft de zomerperiode gebruikt om het sportcentrum een flinke opknapbeurt te geven. Het multifunctionele sportcentrum met o.a. squash, fitness, spinning en aerobics is inmiddels 15 jaar gevestigd op de Rivierensingel en de meeste afdelingen waren toe aan vernieuwing.

Zo is de horecaafdeling voorzien van een laminaatvloer, nieuw meubilair en de bar is gemoderniseerd. Het resultaat is bijzonder fraai en heeft een eigentijdse trendy uitstraling gekregen. De kinderopvang is geprofessionaliseerd en de kinderen worden opgevangen in een nieuwe aparte afgesloten ruimte, die zeer kindvriendelijk is ingericht.
Als nieuwe activiteit heeft Sport Citadel vanaf september pilates lessen.

NIEUWE FITNESS STUDIO
De fitness afdeling van Sport Citadel heeft een metamorfose ondergaan en is ingericht zoals je van een modern fitnesscentrum mag verwachten. Na een lange plezierige samenwerking met sportstudio Van Berlo heeft Sport Citadel de fitnessafdeling vanaf 1 september weer in eigen beheer. Alle fitnessapparatuur is vervangen door nieuwe zeer hoogwaardige toestellen.
De cardioafdeling is ingericht met apparatuur van het merk STAR TRAC  en de krachttoestellen zijn van het merk GYM80, dat ook wel de ROLLS ROYCE onder de fitnessapparatuur genoemd wordt. Nieuwe kleurstelling, nieuwe vloer en plasma schermen maken de inrichting van de gemoderniseerde fitnessstudio compleet.
In de nieuwe opzet van de fitness- studio wordt ook veel aandacht gegeven aan de begeleiding. Zo is het b.v. mogelijk om u door een personal trainer te laten begeleiden.

FYSIOTHERAPIE
De fysiotherapieafdeling is fors uitgebreid en heeft een eigen ingang gekregen aan de zijkant van het centrum. Praktijk voor Fysiotherapie Niek van Berlo staat een actieve benadering en behandelwijze voor en is daarom goed op zijn plaats in het sportcentrum. Naast de klassieke fysiotherapie, geeft fysiotherapeut Niek van Berlo ook medische trainingstherapie. Voor mensen met hart-, longklachten en andere chronische aandoeningen of voor degene die moet herstellen van een blessure of operatie zijn deze trainingen uiterst geschikt.

SPINNING
In de spinningafdeling zijn alle fietsen vervangen door de nieuwe originele spinningsfiets van STAR TRAC. Sport Citadel is het enig officieel erkende spinningcentrum in Helmond en omstreken.

U bent van harte welkom in het sportcentrum om alle veranderingen te bekijken en tot 7 oktober kunt u gebruik maken van een spectaculaire aanbieding om lid te worden bij Sport Citadel

 Posted by at 21:11

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)