sep 122008
 

Voor de Jongeren en Midden stond er vandaag een wat rustiger programma gepland. Afwisselend keken beide groepen naar een film in de grote zaal van De Brem.
Terwijl de ene groep naar de film keek, was de andere groep in de wijk Rijpelberg bezig met een speurtocht. Maar ook liepen er twee huifkarren rond die de groepen van de ene plaats naar de andere brachten.

De Ouderen hadden vandaag een fietstocht met een fotospeurtocht, een bezoek aan het Tolpostmuseum, de molen in Bakel, een varkensschuur waar gekeken kon worden naar de geboorte van biggetjes en midgetgolf. Een druk en gevarieerd programma wat net als andere jaren weer prima is verlopen.

Avond.
Deze avond was er traditiegetrouw een disco voor de jongeren vanaf 10 jaar. Opgedoft en aanvankelijk nog schoorvoetend betraden de deelnemers de dansvloer. Toen de muziek wat harder ging werd er flink gedanst. Met name het voorbeeld wat de jeugdige begeleiders gaven werd door de deelnemers goed gevolgd en nagedaan.
Ingezonden
Uit het dagverslag van Niek van Veghel: Ik had me verslapen maar heb Rene gebeld en die zei dat ik naar De Brem kon gaan. Later heb ik Rene een sms-je gestuurd van kan ik niet naar mijn groep rijden met de fiets. Rene belde mij en zei kom maar naar Bakel dan kan je de groep overnemen en kan de andere begeleider terug naar De Brem.
Ik heb nog met de groep in de molen een rondleiding gehad en toen op de fiets naar het midgetgolf. Ondanks dat we twee kleine stukjes verkeerd gereden waren, waren we toch op tijd. Om 14.00 uur reden we weer aan en hebben om de hoek van het midgetgolf nog even ons brood opgegeten en wat puzzels opgelost. Toen zijn we weer aangefietst naar de zichtstal waar we biggetjes konden bezichtigen. Daar hebben we gekeken en daarna zijn we op de fiets gestapt en doorgereden naar De Brem.
Daar aangekomen hebben we nog chips gehad want die had Coen nog in de tas zitten terwijl hij dat eigenlijk aan mij moest geven voor de groep.
Maar ja, even een mededeling gedaan voor de disco avond dat het half 8 begon en iedereen kon naar huis.
De avond
Deze avond stond als activiteit als disco avond. Ik kwam daar droog aan. Rene stond aan de deur en hij zei jullie kunnen naar binnen want het is open. Maar er stonden kinderen buiten te buurten, we gingen naar binnen. Rene zei tegen mij ga eens kijken of je kunt helpen want er is iets wat niet werkt en jij hebt er meer verstand van heb ik gehoord. Nou ik ben gaan kijken. Met hulp van Coen en Cas hebben we toch van vijf over acht tot half tien voor de kinderen een leuke avond gehad.
Om 10 uur was iedereen naar huis. De organisatie heeft nog opgeruimd en alles klaar gemaakt voor de volgende dag.

 Posted by at 20:57

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)