sep 122008
 

Dinsdag 23 september is het weer zover! De repetities van het jeugdtheater Marco Polo beginnen weer. Vorig jaar hebben we een grandioze voorstelling gehad en daar gaan we nu ook weer voor aan de slag. Ben je acht jaar en vind je toneelspelen ook leuk? Neem dan contact met ons op en laat je inschrijven om mee te doen.
Tot 21 jaar mag je meedoen bij Marco Polo, wie weet start je hier een grote carrière. 23 september om 18.00 uur, kun je komen kennismaken in De Brem. Je bent van harte welkom. Je krijgt les van een professionele regisseur, en na de lessen en repetities staat er in april 2009 een geweldige voorstelling op de planken.
AARZEL NIET EN LAAT JE INSCHRIJVEN!!!!
Voor meer info: www.marcopolo helmond.nl, of bel of mail naar:Lenie Weijnen TEL: 06 – 46206818 of lenie@weijnen.info.

 Posted by at 20:48

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)