sep 122008
 

Start cursussen en  workshops  PC-doemeecentrum seniorenvereniging 50+ KBO-Brouwhuis
Op 6 oktober starten we weer met onze cursussen en workshops van PC- DoeMeeCentrum Seniorenvereniging 50+ KBO-Brouwhuis.Wij verzorgen de cursussen Windows XP, Windows Vista, Internet, email en Powerpoint en bij voldoende belangstelling verzorgen wij de workshops;  eenvoudige fotobewerking,muziek downloaden, Access adreslijsten,-bestandsbeheer, kaarten maken, internet bankieren, omgaan met de webcam.
De groepen bestaan uit maximaal 6 deelnemers en elke cursus wordt gegeven door 2 docenten.
De cursussen en workshops vinden overdag plaats in gemeenschapshuis de Loop aan de Peeleik in Brouwhuis.
Er hebben zich al diverse belangstellenden aangemeld voor de  cursussen en workshops. Dus mocht u belangstelling hebben of informatie wensen over het cursusaanbod kunt u ons even bellen en wij sturen u deze toe.

Ton de Bruijn
Tel: 0492 512833
Bgg 06 46273267

 Posted by at 20:35

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)