sep 122008
 

Hockey is een leuke sport voor jongens en meisjes en voor jong en oud. Daarnaast is het heel erg gezellig bij Hockeyclub Bakel en dat is ook belangrijk.
Bewoners van o.a. Rijpelberg weten dit intussen ook en hebben de weg al gevonden naar de kleinschalige club in het dichtbij gelegen Bakel. Met de auto is het amper 8 minuten en met de fiets kun je binnendoor via mooie fietspaden. Interesse om ook te gaan hockeyen?
In de paar maanden vóór de vakantie zijn er weer een vijftiental nieuwe leden opgeleid om te gaan hockeyen. De meesten zullen na de vakantie in E- en F-teams hun eerste competitiewedstrijdjes gaan spelen.
Wil jij komend seizoen ook gaan hockeyen? Dat kan. Er zijn plaatsingsmogelijkheden voor nagenoeg alle leeftijden.
Proeftrainen en informatie
Steeds meer kinderen en volwassenen ontdekken het mooie van de hockeysport. Nederland is dan ook een topland op hockeygebied. Als de basisscholen weer starten zullen ook de trainingen  weer beginnen. De club biedt voor de beginners gratis proeftrainingen aan, zodat iedereen het rustig kan bekijken. De proeftrainingen worden gegeven door een gediplomeerde trainer en zijn na de vakantie weer gestart. Je bent dan van harte welkom!
Als je naar de proeftrainingen wilt komen stuur een mailtje naar geurts5@wanadoo.nl of bel naar Mandy Geurts (0492-343346). Wij nodigen je dan op tijd uit voor de eerste proeftraining.
Meer informatie staat op de website : www.hockeyclubbakel.nl

 Posted by at 20:34

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)