sep 122008
 

Vrijdag 25 juli reed ik ‘s middags rond een uur of twee met mijn man door het Gooisehof ter hoogte van 106-108  toen wij zagen dat een katje was aangereden, het liep mank de weg over en ging onder een auto liggen. Wij zijn gestopt en hebben de Dierenambulance gebeld. Die waren er binnen 10 minuten.
Ze namen het beestje mee naar de dierenarts. Ik heb ze gevraagd of ze me wilden bellen om te zeggen hoe het met het katje was afgelopen. En inderdaad ze belden me op om te vertellen dat het katje was geopereerd en een pin in zijn achterpootje heeft. Maar het gekke van alles is dat er niemand zich heeft gemeld bij de Dieren-ambulance van wie dat katje is. Dus als u een katje mist zwart met wit en u woont in de omgeving van het Gooisehof 100-108 meldt u zich dan bij de Dierenambulance. Wat ik eigenlijk het ergst vind als je een beestje aanrijdt, rij dan niet door het kan iedereen overkomen, maar bel dan de Dierenambulance. (bij een mens rij je toch hopelijk ook niet door als je die aanrijdt) Mensen van de Dierenambulance bedankt dat u iets voor dat katje kon betekenen en hopelijk meldt de eigenaar zich of krijgt het katje een goed en leuk tehuis.

Ha ha ze zijn weer terug van vakantie. Ja er wordt gecontroleerd of je je kind niet een dag te vroeg van school hebt gehaald. Als je veel geld bezit of een hoge functie hebt telt dat natuurlijk niet want oh oh oh ze doen zoveel goeds vinden ze zelfs. En ze maken zo’n lange dagen met nutteloze vergaderingen dat dat natuurlijk niet op hen van toepassing is. Ze vergeten dan maar gemakshalve dat ze er zelf voor kiezen maar besluiten ho maar. Nu is aangetoond dat we veel teveel betalen voor de stadsverwarming. Wij hoeven niet te rekenen op teruggave van onze zuur verdiende centjes.
Opeens zijn de politieke leiders weer monddood. Als ze weer geld nodig hebben, ja dan wordt er weer een belastingverhoging gevonden, zodat de bezoekjes waarvan ze graag gratis gebruik maken niet aan hun neus voorbij gaan.
Waar gratis eten en een drankje wordt gegeven daar vind je ze wel, dan staan ze weer het liefst voorop. Zo heb ik bijna al 18 maanden geleden gebeld dat er stoeptegels los liggen. Oh mijnheer daar wordt iets aan gedaan hoor. Vier maanden geleden weer een verzoek via de oude wijkbeheeder. Helaas ze komen dit niet bij mij repareren. Wel zie je dat er weer straatstenen worden vervangen die niet vervangen hoeven te worden, maar natuurlijk weer in ja hoor een duurdere wijk waar de zelfde stenen liggen en waar de rijken wonen. Tja regels tellen niet voor hen, maar wel voor ons, zo zorg je tenminste dat de Rijpel niet vooruit maar achteruit gaat. En als je in het bedrijfsleven niet voldoet kan je altijd nog wethouder worden in Helmond.
Groetjes PW

 Posted by at 20:02

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)