sep 122008
 

Aan de Molenstraat 74A in Helmond is sinds kort een bijzondere winkel te vinden. Wie op zoek is naar een handgemaakt sieraad, keramiek, een schilderij of mozaïekwerk moet beslist eens bij ‘Clara’ binnenlopen.

De winkel is te vinden in het onlangs gerenoveerde Clara-klooster. Aan de binnenplaats, door de grote poort meteen links, zijn cadeauwinkel en kunstuitleen ‘Clara’ gelegen. Alle producten zijn gemaakt door deelnemers aan de diverse creatieve ateliers van het Ontmoetings- en dagactiviteitencentrum, onderdeel van GGZ Oost Brabant.

Voor een eerlijke prijs zijn diverse sieraden, mozaïekwerken, keramiek, schilderijen, nestkastjes en nog veel meer te koop. De producten hebben allemaal iets eigens en zijn zonder uitzondering handgemaakt.

In de kunstuitleen kan men voor 25 euro per half jaar een schilderij lenen. Mocht de keuze uiteindelijk op dit schilderij vallen en wil men het aanschaffen, dan wordt het leenbedrag van het aankoop-bedrag afgetrokken.

De winkel en de kunstuitleen zijn geopend op dinsdagochtend en vrijdagochtend, van 10.00 tot 12.00 uur. Adres: Molenstraat 74A, Helmond.

 Posted by at 20:02

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)