feb 032008
 

febr-06.jpg

Senioren vereniging “De Rijpel” (SVR) is één van de actiefste verenigingen in Rijpelberg.
Er staan iedere week een veelheid van activiteiten op het programma zoals, een senioren hobbyclub, volksdansen, biljarten, gym onder leiding van een docente, country dansen, koersballen en deelnemen aan een muziekwerkgroep.
Naast deze wekelijkse activiteiten organiseert de SVR ook allerlei andere activiteiten zoals een kerst-in, carnaval, een fietstocht met buffet en muziek, wordt er tweemaal per jaar gekegeld en gekaart. Er wordt een modeshow georganiseerd en er is jaarlijks een bustocht.
Ook aan andere zaken wordt aandacht besteed. Er is voor de leden van deze vereniging een modern computer instructielokaal aanwezig, waar iedereen kan leren om te gaan met de computer en het internet. Verder is er iedere maand een spreekuur waarin hulp wordt geboden met het invullen van allerlei formulieren.
De contributie bedraagt 15 euro per jaar en voor de activiteiten wordt per activiteit een kleine bijdrage gevraagd.
Lid worden kan vanaf 50 jaar en voor mensen die in de WAO zitten vanaf 40 jaar.
Voor opgave en/of inlichtingen kunt u contact opnemen met Richard van de Vliet (511572) of Loyd Beckles (517877).

 Posted by at 21:43

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)