feb 012008
 

febr-05.jpg

Op maandag 4 februari was er het Kindercarnaval in De Brem! Het was lekker druk met veel feestende kinderen! Samen met de jeugdraad De Fredjes opende ceremoniemeester Lodewijk den Breejen het carnaval in Rijpelberg.
Op deze middag waren er verschillende optredens van de show en dansvereniging de Lolbroeken en verzorgde NEOS Crew Helmond zijn spetterende streetdance. DJ Timo had zijn beste feestmuziek meegenomen en dat was te merken!
Ook dit jaar werd er weer geschminkt voor diegenen die dat nog niet waren of het nog mooier wilden laten maken. Verder was de hele middag de Clown Lusco aanwezig om voor iedereen een ballon op te blazen en te knopen in een leuke en grappige vorm zoals een hond of een zwaard.
De werkgroep Kindercarnaval van de WVR kan terugkijken op een geslaagde middag. We willen daarom iedereen bedanken die het Kindercarnaval dit jaar weer mogelijk hebben gemaakt.

 Posted by at 21:25

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)