feb 012008
 

De politie wil graag in contact komen met getuigen van een vernieling op zondag 25 november. Een 62-jarige Helmonder reed rond 14.00 uur met zijn auto over de Rijpelbaan.
Bij het viaduct van het Sjef de Kimpepad over de Rijpelbaan merkte de man dat er iets op de auto werd gegooid. De man stopte en zag vijf jongeren weglopen. Op de motorkap van de auto zat een beschadiging, vermoedelijk veroorzaakt door een steen. Op het viaduct stond ook een echtpaar dat de jongeren waarschijnlijk heeft gezien. De politie van Helmond-Oost wil graag met dit echtpaar of andere getuigen in contact komen. Zij kunnen bellen met 0900-8844.

 Posted by at 21:24

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)