feb 022008
 

febr-04.jpg

Op 13 januari was er een open dag bij de Citadel. Geïnteresseerden konden een kijkje nemen in het sportcomplex aan de Rivierensingel.
Men kon de sportruimten bekijken, zoals fitness, squash, en de fietshal. Er werd flink gewerkt; de demonstranten baadden in het zweet. Er waren ook demonstraties van dansschool Dede.
Zelfs het jongste lid deed mee. Dat was 3 jaar oud en had de grootste pret. Ze danste alsof haar leven er van af hing, en precies in de maat! Op dezelfde dag vond het 27e darttoernooi plaats in de Citadel. De organisator Johan Moreno verklaarde dat het evenement buitengewoon goed liep. Half januari had hij ongeveer 60 inschrijvingen en nu bleken dat er al 115 te zijn. Zijn hoop op het maken van een paar damesteams werd teleurgesteld, want er waren slechts acht vrouwelijke deelneemsters.
Het toernooi werd gewonnen door Daan van der Linden. De meest opvallende speler was een belg, van Belle genaamd, met als bijnaam Sponske. Hij werd derde.
In de verliezersronde werd Jeroen Boudewijns eerste en de beste dame werd Petra Mannissen. Johan vertelde dat ze niet ontevreden waren met de opkomst en belangstelling en dat er volgend jaar weer een toernooi zal komen. Ondanks dat er die dag erg veel te doen was in Helmond kwamen er toch dik 150 mensen naar het toernooi kijken. En weer hoopt hij dat er meer dames komen die graag een potje willen darten.

Want wat is er leuker dan een paar damesteams die strijden om de beste te worden?

 Posted by at 21:10

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)