feb 012008
 

In de vorige uitgave stond een ingezonden stuk over apotheek De Rijpel. Hieronder een ontvangen reactie:

Proficiat J.M. Wat een goed idee dat u weg gaat bij de Apotheek in de Rijpel. Ja ik erger me er ook aan dat er op de dag van vandaag sommige mensen geen tijd meer hebben en wat erger is personeel onvriendelijk. Helaas, ik moet ook wel is wachten, alleen ik luister dan stiekem mee hoe goed de klant wordt geholpen. Altijd wordt er netjes geluisterd en alles deskundig uitgelegd. Ik vind het normaal als medewerkers eerst het recept af maken waarmee zij bezig zijn. Ik vind dat ik zeer vriendelijk altijd wordt geholpen. Ik ga er met plezier heen en ook ik heb wel eens een gesprek met de apotheker zelf gehad, omdat het personeel zomaar niet alles zelf mag beslissen. Nou ik werd prettig ontvangen en wij kwamen er gezamenlijk uit. Ik ga nu weer even naar de apotheek veel plezier J.M. bij u zoektocht waar u niet meer hoeft te wachten.
PW

febr-03.jpg

Het huisvuil wordt bij ons op maandagochtend opgehaald en je mag de bak dan ook pas ‘s ochtends buiten zetten maar wanneer moet die dan weer terug????
Het is nu donderdag 11 uur en zie wat er nog staat. Een container van Kempenhof op het Twentehof. Hoe komt die bak op het Twentehof?

 Posted by at 13:03

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)