feb 012008
 

De winkel van Terre des Hommes op de markt bestaat begin maart alweer 1 jaar. De groep vrijwilligers die de schouders eronder heeft gezet, kan terugkijken op een geslaagd jaar.

De opbrengst van de winkel is boven verwachting en steeds meer mensen weten de weg te vinden naar de gezellige winkel op de Markt 209 in het Helmondse centrum. In de winkel wordt een zeer gevarieerd aanbod van tweedehands spullen van hoge kwaliteit verkocht. Kleding, schoenen, boeken, kleine huisraad, sieraden, schilderijen, speelgoed, teveel om op te noemen. En dat alles voor hele lage prijzen.
Een bezoek aan de jarige Terre des Hommes winkel is zeker de moeite waard. Het allerbelangrijkste is natuurlijk de ondersteuning van kansarmen in de Derde Wereld. Met de opbrengst van de winkel draagt Terre des Hommes Helmond bij aan de verbetering van levensomstandigheden van kinderen uit gezinnen die in de steengroeven van Bangalore in India werken. Een mooi doel, waar de vrijwilligers, waar de winkel overigens alleen mee draait, zich graag voor inzetten!
Loop Gerust Eens Binnen Bij Terre Des Hommes En Laat u Verrassen Door Ons Veelzijdige Assortiment. Ook Alleen Rondkijken Mag!

De openingstijden zijn: maandag van 13.30-17.00 uur, dinsdag t/m vrijdag van 10.00-17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur

 Posted by at 12:50

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)