feb 012008
 

Kaarten maken B & W (Beckles & Webb)
Iedere maandag  (van 9.00-11.45 u), dinsdag (van 19.30-22.00 u) en woensdag (van 9.00-11.45 u) kaarten maken met diverse technieken. De kosten zijn 2,60 euro. Dit is inclusief een kop koffie of thee en al het materiaal dat u nodig heeft. Kom gerust eens kijken wat we maken. Als u interesse heeft en/of iets meer wil weten, bel ons dan gerust op 517635 of 517877. Plaats van deze activiteit: Wijkhuis De Brem.

Hobbyclub in De Brem
Ook zin om mooie werkstukjes te maken, en ben je tussen de 5 en 11 jaar? Elke donderdagavond van 18:30 tot 20:00 uur komt de Hobbyclub bij elkaar. Lijkt het je leuk om met de Hobbyclub mee te doen, bel dan met Jolanda Saelmans op 511344. Kaarten bewaren?
Bij deze wil ik nogmaals vragen of u voor mij ALLERLEI kaarten wil bewaren (bijv. verjaardag beterschap kerst verhuis enz.) Door mijn handicap (MS) zit ik veel aan huis gebonden en daarom maak ik van deze “oude” kaarten nieuwe. Hartelijk bedankt voor de mensen die mij er al hebben gegeven. Ik ben er altijd blij mee. Ik wil ze ook op laten halen of u kunt ze ook afgeven. Ook lege enveloppen  zijn welkom. Mijn adres is Volderhof  43.Hartelijke dank. Mia  Lauwerijssen.

Vlooienmarkt. Op zondag 17 februari 2008 houdt Harmonie en Drumband Amicitia Helmond haar jaarlijkse rommelmarkt ten bate van de vereniging.
De markt wordt gehouden in gemeenschapshuis de Loop aan de Peeleik te Brouwhuis van 11.00 uur tot 15.00 uur. Wij houden ons aanbevolen voor het aanleveren van materialen voor deze rommelmarkt (Geen witgoed en meubels/bedden). Een telefoontje naar 518168 of 512962 is genoeg om u te verlossen van uw overtollig materiaal.

Zondag 2 maart a.s. KOFFIECONCERT in wijkhuis De Brem Rijpelplein 1 te Helmond m.m.v.: Cantesk uit Best, onlangs nog op het warandepodium.
Zeemanskoor : The Salty Dogs uit Someren en Slagwerkpercussiegroep “Culture Drums uit Eindhoven .
EEN GEWELDIG PROGRAMMA !!!!
VAN 12.00 UUR TOT 17.00 UUR
GRATIS TOEGANG
Organisatie : Seniorenvereniging “DE RIJPEL”

 Posted by at 12:38

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)